+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel San Remo Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 99 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
  • Семья со взрослыми детьми
Сортировать по:
Show:

Hana Králová

Пожилые пары, 8.10.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Již třikrát jsme trávili SPA v tomto hotelu a vždy jsme byli naprosto spokojeni. Jedničku ovšem zaslouží kuchyň.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel San Remo replied to this review.
Děkujeme za hezké ocenění, jsme rádi, že se k nám vracíte.
Ilona Vinklerová, sales manager

Ludmila Šimová

одинокий путешественник, 29.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Příjemný personál,poměrně tichá lokalita,spokojenost se stravováním i ubytováním.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

František Ulrich

Группы друзей, 11.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • vsechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ilona

Группы друзей, 11.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • vsechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Čermák

Пожилые пары, 21.3.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • výborná gastronomie pohoda, klid příjemná obsluha

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel San Remo replied to this review.
Děkujeme, budeme rádi, když si pro Váš další pobyt vyberete opět náš hotel.
Ilona Vinklerová, sales manager

Anonym

одинокий путешественник, 9.1.2017

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dimitrij Vyoral

одинокий путешественник, 5.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vyborne a profesionalni jednani personalu velm. i dobra kuchyn procedury na urovn i

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Dastychová

одинокий путешественник, 5.12.2016

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Město, hotel a ochotný personál.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

František Strnad

Пожилые пары, 1.12.2016

Jihočeský kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Petr Charvát

одинокий путешественник, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 14.11.2016

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Jana Petráňová Petráňová

одинокий путешественник, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
48 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Hana Králová

одинокий путешественник, 3.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Služby a personál je opravdu perfektní. Klady si zaslouží kuchyně - domácí a velice chutná strava a veliký výběr. Zde si určitě každý vybere. Malý nedostatek jsou hodně měkké postele. Příště si opět rádi vybereme Váš hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 26.9.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Perfektní lázeňské služby, ochotný a vstřícný personál.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Hana Adamová

одинокий путешественник, 9.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt se mi velmi líbil, krásné ubytování i prostředí hotelu San Remo. Příjemný personál v hotelu i službách SPA. Výborné jídlo. Kdo hledá klidné prostředí a krásnou přírodu, tady určitě najde. Mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 24.4.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné, klidné prostředí. Ochotný personál. Dokonalá čistota . Chutné a pestré jídlo, výborné zákusky. Teplý bazén s protiproudem s výhledem do krajiny, sauna. Vkusně zařízený hotel nábytkem i obrazy. Mimořádně hezké okolí hotelu. Altán, skalky, jezírko s tekoucí vodou a rybičkami, lavičky, udržované keře i stromy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna Buczková

Пожилые пары, 18.4.2016

Plzeňský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Líbil se nám celý pobyt: *stravování - bohaté snídaně i večeře * masáž * volný přístup do bazénu * masáž, bazén i restaurace přímo v hotelu * krásný výhled z hotelového pokoje * čistota v hotelu

  • Paní nebo slečno recepční mohla být příjemnější a usměvavější, to nám nepatrně pokazilo první dojmy z pobytu

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vaclav Majrych

Пожилые пары, 30.3.2016

Jihočeský kraj

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jozefína Jandová

Пожилые пары, 20.3.2016

Jihočeský kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hana Holomojová

Пожилые пары, 1.3.2016

Plzeňský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Hotel má krásnou polohu. Je tam klrásný výhled. Klid. krásná příroda a čerstvý vzduch.

  • Paní masérka mého muže tak razantně namasírovala, že měl po zbytek pobytu bolavá záda a nemohl se hnout. Mohla se předem domluvit.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.